Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 februari, 2015

Gratis posters till köket! Ladda ner snygga menyer

När jag väljer vilken restaurang jag ska gå på så tänker jag lika mycket  på inredningen som på maten. Vill uppleva hela koncept och lindas in i en stämning och värld.

Vissa restauranger lämnar efter sig en upplevelse som lever kvar länge och andra vill man ta en bit av med sig hem. Ett sätt att få lite restaurang och internationell feeling på även hemma är att använda de menyer som finns på restaurangernas hemsidor.

I New York besökte jag Balthazar som är en ikonisk restaurang. Underbart inredd och genomtänkt, precis som menyerna och att då kunna skriva ut dem hemma i Svedala och på så sätt få lite New York-fransk bistro stämning i ett handvändning är ju lyxigt värre.

Så klart finns det en massa restauranger att hämta inspiration och ladda ner menyer från men här kommer två; Balthazar och Augustine. Snygga att ha på väggen och att inspireras av.

Nu har jag bara tejpat upp en utskrift på en kökslucka men med en fin mörk träram blir det ännu snyggare.

Ibland kan man kanske få med sig menyer från restauranger om man frågar snällt och de blir ju verkligen som souvenirer värda att visa upp.

SparaSpara

SparaSpara

Comments (7)

 • Hej! Jag måste bara ge dig cred. Jag har inte läst bloggar på någon månad (ja ungefär sedan nyår) och din var en av dem som jag läste ikapp på. Och jag måste säga att du är så himla kreativ, duktig och inspirerande. Verkligen! Håller en jättehög nivå och bra blandning på inläggen. Och framförallt när du har små barn att ta hand om samtidigt som du är kreativare än de flesta av oss.

  Tack för en bra blogg alltså, kort sagt!

  Kram och hoppas du får en bra dag!

  • Hej Ulrika! Jag vill ta dina ord och lägga i en ask för att ta fram de dagar det är lite för grått för att orka hålla tempo och humör uppe. Du anar inte hur enormt glad jag blev av att få denna hälsning.

   Jag skickar ett stort tack tillbaka och känner hur inspirationen och orken stärks.

   KRAM i massor!!

  • Hej Annika!! Vad kul att jag kunde tipsa dig. Det finns ju hur många läckra restauranger som helst och de lägger ofta upp på sina hemsidor så det är “bara att plocka” 😉

   Hör av dig om du hittar några nya godbitar. Vågar inte ens tänka på hur fina de kan se ut i Paris…

   KRAM!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.