Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 augusti, 2013

Who is Mr French?

Ja, det kan man fråga sig; Who is Mr French? Oavsett vem han är så tycker jag att du ska besöka honom om du är i Stockholm nu i sommar.

I restaurang Pontus by the sea’s gamla lokaler på Skeppsbron har nu en ny restaurang med det spektakulära namnet Who is Mr French? tagit plats. Blev glatt överraskad av den sköna och avslappnade stämningen som fanns på uteserveringen. Det var en varm dag och hade jag inte vetat bättre så kändes det som jag var på Rivieran. Sköna vita soffor att slänga sig ned i med en svalkande drink eller ta en god sallad med havsutsikt (eller…nja, nästan…)

Pontus by the sea hade mycket skaldjur och du lär inte bli besviken om du vill besöka samma lokal för här är det mycket frukt från havet på menyn. Hade jag inte varit gravid så hade jag slängt i mig en tjog ostron och en flaska bubbel. Om jag hade haft pengar över dvs…

Brödet serverades i papperspåsar. Sånt gillar jag!

Åt en underbar laxsallad. Alla dessa bönor!! Åh vad goda de var och då ska du veta att jag inte direkt är en bönälskare.

Follow on Bloglovin

Comments (2)

 • Johanna Bergkvist

  Hej! Följer din julblogg under den säsongen, men har lyckats missa denna blogg av någon outgrundlig anledning. Men nu har jag hittat hit! Grattis till graviditeten! Är det dags för bebis i höst nån gång, eller?

  • Helena - amelia.se

   Tack snälla Johanna! Jajamensan. En liten knodd kommer i slutet av oktober så det blir att göra en julstrumpa till 🙂

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.