Det blir ju lite alla möjliga left overs från julmaten och fatet med valnötter stod å skrek efter uppmärksamhet. Tänkte då att göra honungsglaserade valnötter och toppa en apelsinsallad. Perfekt efterrätt just nu då apelsinerna har sin bästa tid nu i januari. Men dessa söta nötter är faktiskt väldigt goda bara som dom är. Gott och ”nyttigt” … Läs mer
Ja, nu var det ju ett tag sen jag var på Hotel Skeppsholmen men jag lovade en utförlig rapport så den kommer här. Vi var alltså ett gäng tjejer som firade den härligaste Lotta med en dag fylld av överraskningar. Lunchen skulle vi ta på Hotel Skeppsholmen. Ingen av oss hade varit där tidigare men jag … Läs mer
Sitter vid köksbordet och jobbar med varenda cell i kroppen för att hålla ögonen öppna och inte somna. 5 härliga och intensiva dagar på Gotland tar nu ut sin rätt. Att komma hem efter en resa, oavsett hur lång egentligen, tycker jag alltid är så jobbigt. Det ska packas upp och packas undan. Tvättas kläder … Läs mer