Följ mig:
Inredning Utan kategori

Inreder med skönheter från havet

30 augusti, 2014

Vet inte vad som flugit i mig men nåt får mig att dyka djupt. Söker inredningsdetaljer som för tankarna till havet.

Just nu får den lilla gruppen stå på den öppna spisen i övre hallen men är inte övertygad. Kanske får flytta till annan plats snart.

Korallen köptes i våras på Zara Home, havstulpanerna hittade jag på Helisngborgs antikmässa, sjöborrarna har jag plockat med mig från Grekland, manetskulpturen är från Artilleriet.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Laila 31 augusti, 2014 at 17:42

    Hej Helena,
    Tack för en bra o inspirerande blogg. Jag o sök-funktionen är inte riktigt bästa vänner… Jag söker efter ett recept (som jag tror att du har skrivit) gällande inläggning utav Västeråsgurkor. Salta, ”snabbinlagda” Västeråsgurkor. Kanhända att jag missminner mig, men försöker så här. Hälsningar, Laila

  • Lämna en kommentar

    Close