Följ mig:
Min dag

– Hur gick det å plocka svamp då?

23 september, 2014

– Jättedåligt! Vi var ute helt fel helg, typ tre veckor för sent och innan regnet så antalet svampar som kom med hem i våra fyra korgar var noll. När regnet föll i går sa dottern; ”NU är det nog svamp!”

Fast vackert var det och kardemmummabullarna smakade extra bra.

En glad och en trött:

Det var nog sista värmen vi tajmade in. Skön temperatur, vindstilla, klar luft men ändå inte jättekul för de två juniorerna. Tror inte de skulle jubla om jag föreslog att vi skulle göra ett nytt försök. Kanske om si så där 6-7 år är lagom…

Det som däremot var en höjdare för sonen var den lurviga larven. Den sanna, lille djurvännen blev alldeles till sig. Larven blev nog dock livrädd och rulla i hop sig.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close