Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 januari, 2015

Vitt + vitt = väldigt vitt

Det område där vi bor är alla 500 hus vita. Ja, det är lite knasigt kanske men området är ett funkisområde från 1930-40 talen som för några årtionden sen blev K-märkt och fasaderna får inte ha någon annan färg än vit. Eller en snäv skala mellan vitt och ljusgrått via äggskal och väldigt ljust beige är godkänd.

När nu snön faller och klär in vår värld blir denna redan vita värld extremt vit. Det är nåt nästan trolskt att se ut över dessa gräddiga vyer.

För just se ut är det jag gör. Min hals är läskigt öm och sätter stopp för allt skoj och utomhusaktiviteter efter tonsilloperationen i måndags. Är hemma och leker med lillkillen för det är dessutom mina sista skälvande dagar på föräldraledigheten. Supermysigt att verkligen vara med honom men tråkigt då halsen sätter stopp för parklek och öppen förskola.

Hoppas på att hals blir lite bättre och att snön ligger kvar så det kan bli pulkabacke för hela slanten i helgen. Får ladda med en termos varmchoklad och ullunderställ.

Comments (3)

    • Helena - Hemma Med Helena

      Tack söta Tess! Visst är det härligt med stora fönster. En av de saker jag älskar med just funkisen – stora fönsterpartier. Inga spröjsade fönster här inte.

      KRAMAR!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.