Följ mig:
Hemma hos mig Min dag

Vitt + vitt = väldigt vitt

23 januari, 2015

Det område där vi bor är alla 500 hus vita. Ja, det är lite knasigt kanske men området är ett funkisområde från 1930-40 talen som för några årtionden sen blev K-märkt och fasaderna får inte ha någon annan färg än vit. Eller en snäv skala mellan vitt och ljusgrått via äggskal och väldigt ljust beige är godkänd.

När nu snön faller och klär in vår värld blir denna redan vita värld extremt vit. Det är nåt nästan trolskt att se ut över dessa gräddiga vyer.

För just se ut är det jag gör. Min hals är läskigt öm och sätter stopp för allt skoj och utomhusaktiviteter efter tonsilloperationen i måndags. Är hemma och leker med lillkillen för det är dessutom mina sista skälvande dagar på föräldraledigheten. Supermysigt att verkligen vara med honom men tråkigt då halsen sätter stopp för parklek och öppen förskola.

Hoppas på att hals blir lite bättre och att snön ligger kvar så det kan bli pulkabacke för hela slanten i helgen. Får ladda med en termos varmchoklad och ullunderställ.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Tess 23 januari, 2015 at 17:42

  Härligt med så stora fönster så att man ser ut i naturen – vinter som sommar 🙂

  Krya på dig!

  • Svara Helena - Hemma Med Helena 23 januari, 2015 at 23:36

   Tack söta Tess! Visst är det härligt med stora fönster. En av de saker jag älskar med just funkisen – stora fönsterpartier. Inga spröjsade fönster här inte.

   KRAMAR!!

 • Svara Julia 24 januari, 2015 at 15:16

  Mitt drömområde att bo i! Ska åka dit bara för att vandra runt i detta fantasiställe..

 • Lämna en kommentar

  Close