Följ mig:
Badrum Hemma hos mig

Dinosaurier & gröna växter i vårt funkisbadrum

3 februari, 2015

Badleksaker kan ju egentligen vara vad som helst bara det inte går sönder av vatten. Barnens plast- och gummidjur är perfekta badkompisar och de skapar världshav med undervattensdinosarier och -apor tex.

När jag nu inrett vårt funkisbadrum så hittade jag en färgskala som givet var grönt, vitt, svart och rostfritt stål. Men med de saker jag ville få in så smög sig brunt/gyllene och mörkt trä in. Och alla dessa djur har även toner i denna färgskala.

Jag har ju tyvärr inga fingrar som matchar vårt vackra gröna kakel men jag tänker om att jag har växter så nära vatten som möjligt, som i ett badrum, borde de ha en chans att överleva. Sen så ger det ju en härlig och ombonad känsla.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Anna 9 februari, 2015 at 19:31

  Hej! Så fint badrummet har blivit. Är ni nöjda med de som har utfört jobbet och kan du rekommendera dem? Vi letar nämligen efter ngn som kan renovera vårt badrum i funkisstil. Vänligen Anna

  • Svara Helena Lyth 10 februari, 2015 at 00:15

   Hej Anna! Tack snälla 🙂 Vi är mycket nöjda med våra val och hur det blev.

   Vad kul att ni ska renovera i funkisstil. Älskar det verkligen.

   Vi hade fått tips om att hitta hantverkare på offerta.se och den firma som där var mest rekommenderade blev sen de vi valde att arbeta med. Företaget hette Rättsten och jag har bara bra saker att säga om dem. Snabba, kunniga, trygga och trevliga. Aldrig problem och riktigt proffsiga.
   Hoppas ni hittar några att jobba med.

   🙂 Helena

 • Svara Diana 15 februari, 2015 at 19:37

  Hej! Mycket snyggt! Vi letar just efter den gröna nyansen till vårt nya badrum, vad heter det? Och vilket märke på färg har ni valt? Mvh Diana

 • Lämna en kommentar

  Close