Följ mig:
Hemma hos mig Inredningstips allmänt Kök Lampor | Ljussättning

Kombinerar två världar, skapar mys i köksfönstret!

13 september, 2020

Inlägget innehåller en adlink

Halloj i kvällen. Jag har stått exakt hela dagen utanför huset där jag haft loppis. Är rätt mör efter många timmar på fötterna men även rätt vindpinad av den kraftiga vinden. Lär somna fint och snabbt, ha ha.

Vill dock bara få in en hälsning med hur det ser ut i köket just nu. Jag har sedan några år en ljusring i ett av fönstren och den är rätt kal. Kan jag göra den lite roligare, tänkte jag. Ja det kan jag. Med hjälp av Estrid.

Svenskt tenns grundare Estrid Ericsons är min idol och hennes vackra ljusmanchett har jag velat ha länge. Nu slog jag till. Och visst blev den fin på ljusringen?

Det blir liksom som två världar möte. Det enkla och det avancerade, det avskalade och det mönstrade. Krockar, eller möten om man så vill, är ju alltid bra.

Fint i våra funkisfönster i köket. Och visst får man härlig höststämning när de levandeljusen nu tänds överallt. Finns ju inget mysigare. Vilket stökigt rum som helst får något mysigt över sig. Bäste lifehacket ju!

Ja, med detta säger jag stort tack för denna vecka och ser jag fram emot att ses i nästa också.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Laraine 14 september, 2020 at 13:06

  Perfection!

  • Svara Helena Lyth 14 september, 2020 at 19:47

   Tack! Vad kul att det gillas 🙂

   Kram
   Helena

 • Svara Ann 16 september, 2020 at 14:48

  Så fint det blev!
  Jag visste inte att ljusmanschetten var tillbaka i lager.
  Jag slog till på en gång 😉

  • Svara Helena Lyth 17 september, 2020 at 11:51

   Ha ha! Vad härligt. Och jag visste inte att de var borta så det var ju tur för alla att de finns nu.

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close