Följ mig:
Min dag

Jag ska pyssla i dirketsändning på TV4! Håll tummarna

13 februari, 2016

Oj oj oj, vad fjärilarna dansar i magen nu. I morgon blir det TV-debut för mig när jag ska få (whiiiii) pyssla i direktsändning i Nyhetsmorgon, TV4.

Jag kan inte med ord beskriva den lyckan jag känner över att få vara med om detta samtidigt som nervositeten så klart spelar mig ett spratt. Jag har ju flertalet gånger pysslat i direktsänd radio men då har lyssnarna ingen aning om hur händer skakat och kinder blossat. Men jag har ett favoritcitat: Do one thing that scares you everyday (Eleanor Roosevelt) och detta måste väl klassas som något lite läskigt…

alla hjärtans dag_pyssel

Snälla, håll tummarna kl 08.35 i morgon. Då ska det bli en massa hjärtligt pyssel.

 

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close