Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 februari, 2016

Jag ska pyssla i dirketsändning på TV4! Håll tummarna

Oj oj oj, vad fjärilarna dansar i magen nu. I morgon blir det TV-debut för mig när jag ska få (whiiiii) pyssla i direktsändning i Nyhetsmorgon, TV4.

Jag kan inte med ord beskriva den lyckan jag känner över att få vara med om detta samtidigt som nervositeten så klart spelar mig ett spratt. Jag har ju flertalet gånger pysslat i direktsänd radio men då har lyssnarna ingen aning om hur händer skakat och kinder blossat. Men jag har ett favoritcitat: Do one thing that scares you everyday (Eleanor Roosevelt) och detta måste väl klassas som något lite läskigt…

alla hjärtans dag_pyssel

Snälla, håll tummarna kl 08.35 i morgon. Då ska det bli en massa hjärtligt pyssel.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.