Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 maj, 2018

Det blev en “after dagis” på stranden

Vad gör man när det är högsommarvärme och alla är jättevarma efter skola, förskola och jobb? Jo man går till stranden. Även när det är 15° i vattnet!!!

Jag vet inte vem hon är släkt med, då jag är en badkruka som helst vill ha Medelhavstemepratur för att ens tänka tanken på att bada blir jag fundersam. Så impad av dottern som utan att tveka slängde sig i det iskalla vattnet.

När vi bodde inne i stan hade vi och några vänner som bodde i området något på fredagarna vi kallade för after dagis. Vi samlades hemma hos någon av oss för en träff och avsluta jobbveckan kul och enkelt. Det där med att just göra något timmarna mellan hämtning/jobbslut och middagen är guld värt, speciellt nu när dagarna är längre och ljusare, men det kräver sin kraftansamling.

Ingen är egentligen på topp i energi så man får gå varsamt fram. Kallas ju även för hell hour… 4-åringen kanske inte var helt med på noterna på denna strandtur men det blev i alla fall en upplevelse och vi gjorde något av vår vardag. Det är det jag gillar mest – ta vara på dagen hur cheesy det än låter.

Passar de? Kan jag se fiskar nu?

Och hemvägen blev också en sommarutflykt med redan utblommade maskrosor.

Den här sommaren börjar ju väldigt bra och ändå är det inte sommarmånader än. Snälla vädergudar – lura oss inte nu! Låt det få fortsätta.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.