Följ mig:
Min dag

Valborg!

1 maj, 2016

En ovanligt varm Valborg i år. Och ovanlig på så sätt att vi hade en liten dotter med brutet ben i en skrinda. Men i övrigt så var alla ingredienser där: körsång, fiskdamm, kakbuffé av femteklassarna, vårtal, barn som vill ha mer godis, hamburgare som hamnar i gräset, fackeltåg av tredjeklassarna, nån som sett min man, min fru, mitt barn här nånstans? och en väldig brasa för att sedan avslutas med fyrverkeri.

skrinda

vitsippor

valborg_03

valborg_04

valborg_06

valborg_02

valborg_09

valborg_10

valborg_01

valborg_05

fyrverkeri

valborg_08

Hej då april, du var spännande; nytt jobb, renovering, brutna ben, löss, födelsedagar. Vi ses om ett år för nu siktar vi på maj med hela skelett, helt hus och nystart.

valborg_07

Hoppas ni har fått en fin helg med ett lyckat firande av våren.

 

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close