Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 februari, 2016

Alla hjärtans dag i Nyhetsmorgon! Wow, vilken upplevelse

Den här morgonen är nog bland de häftigaste jag varit med om. Att få pyssla mina favoritpyssel i direktsändning i TV4 tillsammans med allra bästa Ebba von Sydow har ju varit en dröm. Och nu har drömmen alltså blivit sann. Se hela inslaget HÄR.

Gick och la mig för sent igår för allt som behövdes fixas, packas och för femtielfte gången gå igenom att allt var med. Vaknade 04.29 och var klarvaken. In i taxi genom en helt folktom stad. Supertaggad!

Galet att se mitt namn så där i rutan. Blir så vansinnigt tacksam och ödmjuk över att jag får alla dessa chanser och möjligheter.

Vill du se inläggen med de pyssel vi hann?
• Girlanden av vikta papper
• Enkla söta hjärtstämplar av toarullar
• Söta mördegskakorna med sylthjärtan
Kexchoklad skuren till hjärtan

Men inte nog med detta; jag fick bli sminkad och har väl inte känt mig så snygg sedan jag gifte mig. Kan säga att grym sminkning hjälper mot nervositeten.

Och så klart du vill se det lilla inslaget? Klicka HÄR så kommer du till det. På åtta minuter hann vi avverka 4 stycken pyssel, det måste jag säga var bra jobbat. Och HÄR har du alla pyssel vi hann med.

Tack för alla glada hejarop och hälsningar på facebook och instagram. Det roligaste är faktiskt att få se vad jag har inspirerat till. Massa vänner har lagt upp bilder på sina hjärtpyssel och taggat mig. Att jag fått andra att pyssla kan jag känna: Mission completed!

Jag har förstått att kommentarsfältet inte funkar längre här på bloggen. Det är väl en barnsjukdom efter den uppdateringen som gjordes med nya designen. Hur som helst, jag har känt en sådan kärlek idag att jag nog skulle kunna flytta berg. TACK alla fina. Mina hjärtligaste hälsningar går till er som är här och läser. Det är ni som ger mig energi!!!

 

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.