Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 maj, 2016

Fredagsbuketten denna vecka är plockad i trädgården

Som jag skrev tidigare idag: det är syrener i trädgården! Då är det ju inte så konstigt med en maffig fredagsbukett som fullkomligt väller ut över vaskanten. Både i sin fysiska form men kanske främst i sin doft. Oj vad syrener doftar!

Det slår aldrig fel – varje år och med den första doften av syrener färdas jag direkt till klassrummet i ettan och dagen för skolavslutning. Hela rummet var dekorerat med syrener och på den stora gröna griffeltavlan hade vi fått rita blommor runt orden GLAD SOMMAR!. Nån som känner igen sig???

Jag får då och då mejl med frågor om min väggfärg. Kul om den kan inspirera för jag är fullkomligt kär i den. Kulören heter Skuggrön från Alcro

Önskar er nu en fin fredagskväll! Själv ska jag gå på en after work på en båt som en tidigare kollega bor på inne i Stockholms city. Hoppas på uppehållsväder medan jag leker Kate Winslet framme i fören…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.