Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 juli, 2017

Semesterliv & semesterblogg

Kära läsare! Sommar, sol, semester och slappis. Jag kommer nu ta lite semester. Faktiskt första gången på 5 år jag kommer låta bloggen kommer gå på halvfart under sommaren.

Men på min facebook: facebook.com/helenalyth.se kommer jag lägga upp kontinuerligt inlägg från mitt arkiv jag är säker på du kommer gilla så häng med där! 

Men innan jag säger hej sommar så skickar jag med detta sommarpyssel. Alltid älskat denna blomma jag kallat gökört men tror det är en släkting då den är mindre. Någon som vet namn?

De små blomklockorna ser ut som små fåglar. Lekt med dem ända sedan jag var barn men aldrig kommit på att göra bild med dem för än nu. Visst blev det sött i all sin enkelhet?

Men nu: hej sommar!

Jag började blogga i juli 2011 så det har varit mycket sommarbloggande för min del. Och med 4 år som bloggare på Bonnier var det uppdrag och kontrakt att blogga varje dag med inga undantag. Jo, när jag fick barn. Nu som helt egen så styr jag ju själv.

Det blir nu semester, resor, familj och helt nedkopplad tillvaro. Men kameran och anteckningsblocket  kommer användas flitigt så om nån vecka är jag tillbaka i fullkraft. Kanske ännu bättre och snyggare också, vem vet?!

Ha en ljuvlig sommar tills vi hörs igen!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.