Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 oktober, 2017

2 halloweenpyssel i 1: masken från Scream & mexikansk sugar skull

Halloweenpyssel Sugar skull är ett samarbete med Adlibris.com

När jag redigerade dessa bilder jag lite snabbt tog på dottern när hon provade masken känd från filmen Scream jag målat som en sugar skull blev jag faktiskt rädd.

Dottern är sockersöt med stora snälla ögon, rufsigt hår och fnissade rätt mycket bakom masken men bilderna säger något helt annat. Hon är skitläskig!!!

Jag är absolut inte en fan av skräckfilmer, otroligt lättskrämd, och barn som skräms är ännu värre. Det blir liksom för mycket.

Hur som helst, nu skulle jag tipsa om att det är pangpriser hos Adlibris.com, som jag samarbetar med, på massa härligt halloweenpyssel. Mask känd från filmen Scream i papier maché som du kan måla precis som du vill. Jag valde att göra den lite färgglad som en mexikansk sugar scull. Inte lika läskig då tänkte jag. Hade ju fel…

Med vit hobbyfärg och tuschpennor får du till en bra finish på masken. Jag skissade med blyerts först för att få till designen och få den speglad så det blev två lika sidor.

Vill du ha inspiration till att rita, måla en sugar skull? En snabb sökning på Google gav 29 miljoner träffar så det finns mycket att inspireras av. Mycket glada färger, svarta linjer, speglad design och blommor är väl de hetaste tipsen för att få till en sugar skull.

HÄR finns tex en mask att printa ut på papper och göra mask av.

sugar_skull

Hualigen… Snart ör det jul och det pysslet är ju så mycket gosigare, ha ha ha! Men vill du ha fler tips på halloweenpyssel? Bra då har du kommit rätt för jag har massor i arkivet! Klicka HÄR för en massa halloweentips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.