Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 maj, 2019

Rapport från den motvillige trädgårdsodlaren

Jösses vad jag håller på. Kan ju inte bara vara, låta det får bli vad det blir. Jag måste tydligen peta i trädgården i alla fall, ha ha.

Jag skrev här om dagen att jag nu visste hur jag vill ha det i trädgården, hur jag vill ha vårt trädgårdsliv. Ett härligt uterum så att säga. Ett ställe att kunna vara ute utan att känna dåligt samvete, känna att det är en massa måsten.

Men samtidigt vill jag ju att det ska vara trivsamt och finnas grönska. Och det kommer ju inte av sig självt.

Några få saker ska jag addera. Några få saker som jag kan ta om hand. Jag grupperar det jag nu vill få fart på så jag har allt samlat.

Och nu börjar jag ju bli lite stursk – skulle det inte vara fint med mangold i de stora krukorna? Ska jag våga mig på det?

Luktärtor som ska få klättra på den gamla stolen. Det hoppas jag kan bli fint.

Ja, det blev en liten snabb hälsning från trädgården och mig med jordiga fingrar. Vi får väl hålla dessa jordiga tummar att jag har tålamodet att ro detta i hamn och att det kommer blomma och ge frukt – eller tomater då. Tror du jag klarar det???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.