Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 juni, 2019

Mina loppistips & klipp från Nyhetsmorgon

Såg du mina loppistips i Nyhetsmorgon i lördags? om inte får du då en chans till här. Eller så får du njuta en gång till, ha ha.

Och det roligaste med hela sändningen var att jag och redaktören, som jag har kontakt med innan sändning för att sätt ihop inslaget, hade kommit på att vi skulle sätta Anders på pottan! Jag hade förslag på saker att visa upp och ge tips på saker som man inte vanligen vet vad det är – och för att visa detta skulle vi testa Anders. Så kul att han gick med på det!

Detta var första gången jag var med utan att behöva fylla en hel taxi med dekorationer och pysselprylar. Bara en lite flyttlåda. Oj vad många gånger jag tänkte att jag glömt något hemma.

En sändning med fullt ställ denna gång. Det var matlagning i köket, det var lajvmusik och sedan en strid ström av stora gäster. Så häftigt att få vara en liten, liten del av detta.

Svante Turesson! Alltså – fatta hur coolt att ha varit så nära en legend!

Och som alltid går jag in i sminkrummet som en liten urvriden grå mus och kommer ut med värsta glamourlooken. Tack!

10:37:30. Det var tiden för min sändning och vi hade 8:30 på oss.

Och tjo vad det gick undan. Manuset var fyllt med så mycket mer men snackepåsen Helena Lyth kan ju inte sluta snacka, ha ha!

Comments (1)

  • Hej
    Härligt. Jag är så nyfiken på dina loppis fynd o vad du säger ? hoppas du kan ta dig tid att översätta filmen från tv 4 inslaget.

    Trevlig sommar
    Mvh Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.