Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 november, 2019

Nu är julen på gång!

Jo men nu är verkligen julen på gång för nu kommer bokningar på massa roliga juljobb. Mat, pyssel, event och bloggsamarbeten har jag redan fått klart. Och nu har vi ju faktiskt klivit in i november så då får man väl faktiskt berätta att det är jul på gång utan att någon himlar allt för mycket med ögonen?

Ja, jag är väl som ett barn på julafton redan skulle man kunna säga, ha ha. Det är så otroligt roligt och jag ser så fram emot denna jul. Både jobbmäsigt och privat. Hur allt kommer bli får jag berätta mer om när det börjar närma sig.

Laddar lite med att sätta mina ljusstakar som en sjuarmad ljusstake. Ja, du kanske minns den från arkivet? Juldekoration utan att alls vara julig. Sånt kan man också göra.

För du hänger väl med mig in i julen??? Jag finns ju på Facebook och Instagram också.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.