Följ mig:
Jul Portfolio

Nu är julen på gång!

2 november, 2019

Jo men nu är verkligen julen på gång för nu kommer bokningar på massa roliga juljobb. Mat, pyssel, event och bloggsamarbeten har jag redan fått klart. Och nu har vi ju faktiskt klivit in i november så då får man väl faktiskt berätta att det är jul på gång utan att någon himlar allt för mycket med ögonen?

Ja, jag är väl som ett barn på julafton redan skulle man kunna säga, ha ha. Det är så otroligt roligt och jag ser så fram emot denna jul. Både jobbmäsigt och privat. Hur allt kommer bli får jag berätta mer om när det börjar närma sig.

Laddar lite med att sätta mina ljusstakar som en sjuarmad ljusstake. Ja, du kanske minns den från arkivet? Juldekoration utan att alls vara julig. Sånt kan man också göra.

För du hänger väl med mig in i julen??? Jag finns ju på Facebook och Instagram också.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Victoria _Alittlebliss 2 november, 2019 at 08:07

    Åh vad smart att ställa ljusstakarna så där! Ska jag nog prova med alla mina silverljusstakar!

  • Lämna en kommentar

    Close