Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 oktober, 2016

Lunch med Underbara Clara

Skrev förra veckan att den helg som då gått var ingen att minnas då den inte innehöll några egentliga saker utan bara var dagar som förflöt. Den gångna helgen är motsatsen. Håll i hatten vad mycket vi klämt in på dessa fåtal timmar så att vi fick en extra i och med vintertid kunde inte kommit lägligare.

Fredagskvällen innehöll väl inte så mycket mys för min del då jag skulle iväg tidigt på lördagen för att lämna nästan all rekvisita till Nyhetsmorgon. Rodda där, möta upp familjen, hem igen och fixa det sista, städa kaos, pysselbaka med barnen till dem och barnvakten och svida om i paljetter för att gå på härlig middag med maken hos nyfunna vänner inne i stan.

Kom hem för sent och kunde inte sova för jag gick igenom ALLT för Nyhetsmorgon tusen och en gång i huvudet. Äntligen fick jag gå upp och hoppa in i taxin.

Nyhetsmorgon gick bra men skulle ha varit där en timme tidigare kan jag nu med facit i hand säga. Märktes inte i rutan men det var EXTREMT stressigt att få till allt då det var tre olika bord som skulle roddas upp och ner i reklampauserna. Tur sminket höll nere mina blossande kinder…

Pack ner rubbet, 6 st stora packlådor i en taxi, hem å krama familjen och landa lite. Sedan iväg på en sagolik brunch med en av mina bloggidoler Clara Lidström, mer känd som Underbara Clara på Paul’s, hotell Haymarket.

Denna företagande kvinna imponerar ständigt. Hennes driv är oändligt och hon har skapat sina framgångar själv och målmedvetet. En gigant och pionjär inom den nya mediabild vi har idag.

en-underbar-pod_brunch

Här är det en massa powerwomen på en å samma bild. Linda Hörnfeldt med ryggen mot kameran (förlåt Linda) startade och driver Sveriges enda yrkesnätverk för bloggare, i vit skjorta ha vi Erica Dahlgren som är journalist och har pod ihop med Clara – i prickig klänning. Mellan dem sitter Sara Rönne som också är en gigant i bloggvärlden.

underbar-pod_clara_02

brunch_haymarket

haymarket_paul_brunch

Var bjuden på en liten träff, vi var väl 14 personer som pratade blogg, företagande, nätverk, möjligheter, svårigheter och framtid. Som ensamföretagare är det sådana här möten som får en att inte helt tappa sig själv ner i ett litet svart hål. Vi är kollegor.

bar

haymarket

Jag, Ulrika, Sara och Angelica klev ner en trappa för Clara och Erica skulle spela in en liveinspelning till sin pod En underbar pod i Haymarkets härliga café Gretas. Wow, vilken energi detta gav. Perfekt för en trött Helena!

en-underbar-pod

Tack för en fantastisk och tokinspirerande eftermiddag alla grymma babes!

underbar-pod_haymarket

haymarket_01

Hem igen och lekte med den kolsyreis som var kvar från tv-inspleningen ihop med barnen. Detta är ju värsta bästa tricket. Ska alltid ha kolsyreis på mina kalas i framtiden!

Idag har jag hunnit kratta trädgården som fått stå och lida och blivit nedprioriterad (ska ju snöa på torsdag!!!). Städat runt mig och huset då allt har fått liksom stå senaste dagarna. Hängt upp flaggspel i matrummet för imorgon fyller lillkillen 3 på torsdag fyller dottern 6 och på lördag har vi släktkalas. Nu är det massa planering för spännande jobb och sen är det hämtning av barn som vill spöka ut sig och gå på bus eller godis-turné. Slå in paket och göra tårta ikväll då va? Vila får jag göra sen. Undrar när sen är…?

avsandare

PS: Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Comments (1)

  • Tack för jättetrevligt sällskap :). Jag hoppas innerligen att vi träffas igen, du kändes som en solstråle! Så härligt att se bilder ifrån eftermiddagen, jag ser att jag är totalt usel på att platta håret och skulle behöva ögon i nacken :-)).

    Så himla kul att hitta en pysselbloggare, jag som gjort egna grattis och julkort i många år och tillsammans med två väninnor anordnat pysselevent flera gånger per år i snart 9 år. I år blev det dock bara en träff som går av stapeln i mitten av november men eventuellt blir det fler igen nästa år. Ibland har vi anordnat en hel helg av pyssel och gör vi det någon gång igen, då ska jag nog kolla om vi inte kan köpa in dig som föreläsare :-).

    Ha det gott!
    Kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.