Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 mars, 2020

Mina favoriter just nu & 25% rabatt

Mina favoriter just nu är ett annonssamarbete med Jotex

Nu är det mycket på gång i vår värld. Sånt som gör att vi gärna vill skapa en trygg och ombonad vrå i våra hem. Och när vi dessutom uppmanas att just hålla oss hemma blir det extra viktigt att få skapa sitt bästa hem.

Dags att uppdatera ditt hem och vårfixa för ljusare tider?

Mina favoriter just nu hos Jotex & 25% rabatt

Jag har fått glädjen att ge dig en unik rabattkod som ger dig 25% rabatt på en hel order hos Jotex. Uppge koden HELENAMARSX25 i kassan. Rabatten gäller hela sortimentet men inte på rea eller elektronik är giltig från 25/3 till 1/4.

Jag har fått välja ut favoriter just nu i Jotex sortiment och den som jag själv klickade hem var denna underbara rottingbänk.

Som du vet så är jag en funkisfantast. Jag bor i ett k-märkt funkishus och det är skapat med funktionella lösningar för ett smidigt boende. När jag ser ting och möbler som både rimmar med vårt hus byggstil och -år samt att de är funktionella, gärna multifunktionella blir jag så lycklig.

En sån här bänk – den kan extraknäcka som både det ena och det andra. Extra sittplatser vid middagsbordet, sidobord eller soffbord, myshörna eller kanske den där “garderoben” man behöver i sovrummet. Lätt att flytta och passar in överallt.

Sonen intog helt självmant platsen och satte sig där med frukostmackan i helgen.

 

Här finns några av favoriterna just nu. Sittbänk med sadeljord, Venice fåtölj i retrostil, Runt sidobord i rottingSöta barnstolarSittpuff i sammet, Caféstolar, 2 pack, Sittbänk med rotting, Visby loungefåtölj.

Klicka HÄR och se hela sortimentet och passa på att nyttja min unika kod nu som ger dig 20% rabatt på en hel order hos Jotex. Uppge koden HELENAMARSX25 i kassan. Rabatten gäller hela sortimentet men inte på rea eller elektronik är giltig från 25/3 till 1/4

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.