Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 oktober, 2020

Massa halloweenpyssel för Min Stora Dag

Stolt ambassadör för Min Stora Dag

För ett tag sedan fick jag och min kära vän och kollega Anna María frågan från Min Stora Dag om vi ville vara ambassadörer, bli deras vänner i Min Stora Dag med vänner och bidra till Min Stora Dag. Att inspirera till kul och enkelt pyssel inför Halloween. Så klart vi ville! Och en sådan ära att få vara en av vännerna ihop med Greta Thunberg, Danny Saucedo mfl.

Så fint att få pyssla och skapa ihop med Anna María igen. Vår kanal Larsson & Lyth har fått sig en paus men vi båda skulle så gärna skapa mer för vår kanal.

Under en dag i en filmstudio på Söder spökade vi till det rejält. Och här nedan har du nu resultatet. Hoppas det kan inspirera dig och några barn i din närhet.

Verkligen fint att få vara med och bidra till Min Stora Dags arbete. Varje år får nära 5 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser vara med om en Stor Dag som ger kraft och glädje i en tuff vardag. Nu när det är många som är mer isolerade än vanligt pga pandemin så känns det bra att kunna via skärmar kunna inspirera till pyssel.

Inte det bästa håret för motljus kan man konstatera. Såg läskigt likt ett spindelnät ut. Fick både en och fem duschar med hårsprej under dagen, ha ha.

Stort tack till Min Stora Dag för att vi får vara en av era vänner och bidra med pyssel. Hoppas så det kan göra någon glad och inspirerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.