Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 februari, 2021

Så hittar du bättre på min blogg

Att du ska hitta inspiration här på min blogg är min högsta önskan. Men det kanske inte alltid varit så lätt? Det finns en sökruta högst upp som du kan skriva in tex “chokladsås” och då komma till det inlägget (med världens godaste chokladsås btw). Men om du inte bara vill ha ett specifikt recept utan liksom lite mer uppslag, så som påskpyssel – flera inlägg att botanisera bland, hur hittar man då?

Jo då ska du på mobilen klicka högst upp till vänster på de tre ränderna och sedan vidare till kategorier. Om du läser detta på en dator, laptop så ser du “Kategorier” i listen överst.

Det jag nu gjort är att ha städat lite bland alla dessa så du snabbt ska kunna hitta ett ämne du vill ha tips och inspiration till. Så om du nu är tidigt ute och vill ha inspiration till påsk kan du antingen söka på “påsk” i sökrutan eller titta på “Kategorier” och sedan “Högtider & Säsonger”.

Hitta kategorier på mobilen

Klicka på de tre ränderna längst upp till vänster.

Klicka på KATEGORIER

Välj den kategori (ämne) du vill ha mer inspiration till. Vissa kategorier har undermappar, som i Recept tex.

Om du kommer vilse kan du alltid klicka på min header (Introbilden med träbakgrund och mitt namn) för då kommer du tillbaka till start.

Hitta kategorier i dator & laptop

Klicka på ordet KATEGORIER längst upp.

Scrolla bland alla olika kategorier och välj tex Högtider & Säsonger.

Välj där den Högtid du vill ha mer inspiration till. Där kommer samtliga inlägg i ämnet upp.

Om du kommer vilse kan du alltid klicka på min header (Introbilden med träbakgrund och mitt namn) för då kommer du tillbaka till start.

Jag hoppas och tror att detta kan underlätta. Om du har några tankar, funderingar eller förslag på hur bloggen ser ut och är användarvänlig får du gärna höra av dig. Tack på förhand.

Comments (2)

 • Jag tycker att din blogg är absolut bäst, proffsig men ändå mänsklig, om du förstår hur jag menar. Alltid så bra tips och fina bilder! Och jag tycker verkligen att det är skönt att slippa reklam (såg att underbaraclara börjat med det), men jag vill såklart inte att du känner att det är en förlustaffär att blogga. Visst hade du tänkt att man skulle kunna skänka pengar? Jag är en sån som hellre skulle swisha en liten summa då och då, än att prenumerera på innehåll (som tex hos emmasundh), men jag är också lite glömsk och bekväm, så gärna att du påminner eller lägger in en enkel knapptryckning för att kunna ge nåt litet efter bra inlägg. Eller känn att du kan göra fler samarbeten om duvill, jag tycker de du gör alltid är bra gjorda. Jag tar hellre ett genomarbetat samarbete än en ful reklambild mitt i flödet.. MEN det viktigaste är att det är din blogg och att du känner efter vad som är bäst för dig!!

  • Wow, TACK för en helt fantastisk kommentar. Vilka jättefina ord du ger mig och så mycket energi jag nu känner.

   Jag förstår verkligen vad du menar med annonser och jag uppskattar att du förstår värdet.

   De jag samarbetar med med donationsmöjligheten, att ge bidrag, håller på att skapa en lösning för shish då det var majoriteten av de som kontaktade mig som detta önskade. Det är en himla bra lösning och jag hoppas det inom kort ska komma på plats.

   Tack för att du tog dig tid att tänka till och ge mig dina tankar. TACK!

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.