Följ mig:
Hemma hos mig Höst

Där satte tända ljus- & jazzsäsongen igång

25 augusti, 2021

Hej i onsdagskvällen. Här kommer en rapport om att det är prick nu (iaf min) tända ljus- & jazzsäsong sätter igång! Det som i mångas medvetande annars kallas för höstmys. Men jag kan inte ha ett regelrätt höstmys utan vare sig tända ljus eller jazz.

I dag har jag varit på en pressfrukost, och ett gäng till visningar igår och förrgår samt en till imorgon, då det är design week denna vecka och det presenteras massa nyheter. Det är en mängd härligheter jag fått möta och jag kommer visa dem här.

Men efter visningen var det hem igen till att städa hemmet. Klockan är nu 21:18 och nu blev jag klar. Alltså från 10:30 har jag städat. Är faktiskt helt slut. Men nöjd.

Då mår jag bra av just tända ljus och jazz. Typ denna.

Mysigt värre eller hur?

Ja jag ville bara säga hej och att nu tar vi å myser hela vägen fram till jul tycker jag.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close