Följ mig:
Jul Samarbeten

Hållbara julkalendern lucka 22: Fina glasljusstaken kan bli din!

22 december, 2018

Välkomna till lucka nr 22 i den Hållbara Julkalendern som jag här med öppnar.

Detta är min andra lucka i denna eminenta kalender. 12 kreativa, inspirerande influencer-kollegor (se hela listan längst ner här i inlägget) som auktionerar ut saker på Tradera varje dag nu fram till jul till förmån för Naturskyddsföreningen som får oavkortat hela vinsten. Fina vackra ting som älskats av oss men nu kan få ett bättre liv hos någon annan.

Jag har en fin ljusstak, ett ljusfat i glas med läderhandtag från Holmegaard som legat i min källare i flertalet år. Inte alls rättvist mot en sådan fin ljusstake tycker jag så nu hoppas jag att någon vill buda på den och ge den ett ljusare liv så att säga. Välkommen in i min auktionslucka HÄR.

Blir du sugen på att bli nästa ägare av den? Gå då genast in på Tradera för att se min annons HÄR och lägga bud.

Deltagare hållbara julkalendern 2018

1 dec Husligheter
2 dec Emma Sundh
3 dec Studioelwa
4 dec Malin Persson
5 dec Mokkasin
6 dec Fair living
7 dec Living by W
8 dec Volang
9 dec Helena Lyth
10 dec Dnilva
11 dec Whatdecoratesmyday
12 dec Hemmafixbloggen
13 dec  Studioelwa
14 dec Malin Persson
15 dec Emma Sundh
16 dec Living by W
17 dec Mokkasin
18 dec Whatdecoratesmyday
19 dec Volang
20 dec Dnilva
21 dec Fair living
22 dec Helena Lyth
23 dec Hemmafixbloggen
24 dec Husligheter

Hoppas du har möjlighet att vara med å vinna en auktion och med det ge pengar till Naturskyddsföreningen.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close