Följ mig:
Påsk

Påskinspiration från butikerna just nu

12 april, 2022

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Jag lägger ju mest upp sådant jag själv gör hemmavid men så klart tar jag inspiration av allt runt omkring mig jag ser. Och sedan så önskar jag att jag kunde måla om mina väggar, skapa större rum och möblera om så jag får större variation på mina bilder jag visar dig men det är ju orimligt. Mitt hem är vad det är och min stil är den jag har. Hur som helst – lång utläggning för vad jag ville säga och visa. Härlig bilder jag sett nu under våren som kan sprida påskinspiration.

Åhléns visar upp mycket milda, varma färger i sitt material. Jag bara tokälskar träbesticken. Eller bambu är det väl? Känns väldigt danskt/franskt. Fint med en bukett i sådan där burk med lock.

Granit verkar ha tagit det säkra före det osäkra och satsat på en utomhus påsk. Sina vana trogen är det avskalat, naturfärgat och industriellt. Och väldigt läckert.

Svenskt tenn maxar rejält med en färgfest i påsk. Hela regnbågen ska med i alla detaljer.

Och en bukett mer än grenar blir också fint påskris a la Svenskt tenn.

Om Cervera skulle bjuda på påskfest vill jag komma. Känner mig hemma i denna köksmiljö och med ett härligt påskbord att ta av. Gillas starkt.

Väldigt söta påskpynt hos Cervera också. Mycket går i piggt rosa.

De bilder jag fick se hos Zara Home var nog ändå de som föll mig mest i smaken. Vår, spirande och franskt. Kanske för att jag ska till Frankrike som gör att jag lockas?

HM Home följer trenden med ljus gult och pudrigt.

Men HM Homes övrig vårkollektion känns väldigt härlig och lyxig.

Nå, vilken stil gillar du bäst? Var det något som fick dig inspirerad?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close