Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 juli, 2022

Nu är semestern igång, hej från Skåne

Hej från Skåne! Nu är vi på vår somriga semesterresa. Bilen packad med allt från solkräm till regnrock, från slitna shorts till frasig uteserveringsklänning. Hela kostcirkeln för sommargarderoben. Men främst är jag laddad med lugn. Jag har noll krav på denna sommar. Det blir vad det blir. Vi tar dagen som den kommer och jag ska se till att även en smältande glass på en parkbänk ska kännas som en stund att minnas. Att nuet, eller kanske just mellanrummen, ska också få sitt värde. 

Jag har haft så lätt att lägga för mycket fokus på att en utflykt eller en middag med nära och kära ska bli så bra som möjligt. Men allt det där emellan då? Om det, nuet, också kan få sin bekräftelse behöver inte de där stora sakerna bli just så… stora. Att förväntningarna på dem måste infrias. Ta ner kraven lite. 

Så lång utläggning på vad jag känner och hoppas på för de kommande veckorna. 

Vi började starkt med att landa i ett hus fullt till bredden. Precis så som vi längtat efter. 14 pers i ett hus med massa sommarlovspirr. 

   

Comments (2)

  • Tusen tack snälla! Så tacksam över att få komma hit och ta del av allt somrigt och härligt.

   Ha en fortsatt fin sommar

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.