Följ mig:
Min dag Skåne

Nu är semestern igång, hej från Skåne

19 juli, 2022

Hej från Skåne! Nu är vi på vår somriga semesterresa. Bilen packad med allt från solkräm till regnrock, från slitna shorts till frasig uteserveringsklänning. Hela kostcirkeln för sommargarderoben. Men främst är jag laddad med lugn. Jag har noll krav på denna sommar. Det blir vad det blir. Vi tar dagen som den kommer och jag ska se till att även en smältande glass på en parkbänk ska kännas som en stund att minnas. Att nuet, eller kanske just mellanrummen, ska också få sitt värde. 

Jag har haft så lätt att lägga för mycket fokus på att en utflykt eller en middag med nära och kära ska bli så bra som möjligt. Men allt det där emellan då? Om det, nuet, också kan få sin bekräftelse behöver inte de där stora sakerna bli just så… stora. Att förväntningarna på dem måste infrias. Ta ner kraven lite. 

Så lång utläggning på vad jag känner och hoppas på för de kommande veckorna. 

Vi började starkt med att landa i ett hus fullt till bredden. Precis så som vi längtat efter. 14 pers i ett hus med massa sommarlovspirr. 

   

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Emschen 19 juli, 2022 at 22:26

  Välkommen till Skåne!
  Ni ser ut att ha det alldeles underbart! Dina bilder får mig att minnas mina barndomssomrar i Småland. Härligt!
  Kram

  • Svara Helena Lyth 21 juli, 2022 at 18:42

   Tusen tack snälla! Så tacksam över att få komma hit och ta del av allt somrigt och härligt.

   Ha en fortsatt fin sommar

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close