Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 september, 2022

Jag har julbokmässa här hemma – välkommen!

Reklam för min bok Julprassel & decembermys

Just nu pågår bokmässan i Göteborg och jag hade gärna varit där med min fina julbok Julprassel & decembermys. Den släppte jag förra året men då var det ingen bokmässa pga pandemi så det blev jag snuvad på så att säga.

Men vad är väl en mässa i Göteborg… När man kan skapa sin egna hemmavid istället ha ha. Jag får helt sonika ställa upp böckerna här och ha mig en liten digital mässa och försöka berätta om min bok och hoppas att du ska bli inspirerad. Den finns att bläddra digitalt i bla hos Bokus och Adlbris.

Var det någon som sa julstämning?

Vad innehåller Julprassel & decembermys? Ja det är 240 sidor med allt du behöver för julen kanske man kan snabbt svara? Allt från planeringen dag-för-dag redan från november, bästa lussebullarna, godaste julkola, julbordets alla sju turer, julsånger och allt julpyssel du önskar!

Jag har fått väldigt fina recensioner på Bokus.com:

Inspirerande Irene H, 9 december 2021
Säger bara Wow, älskar den här typen av böcker. Inspirerande! Tack för alla fantastiska tips.
Har inspirerat mina vänner att köpa boken. Har även överraskat våra döttrar med var sin bok.
Denna kommer att bli en klassiker. Ser fram emot bok nr två.
Stort tack.

Perfekt uppladdning Elin, 22 november 2021
Jättefint formgiven, bra skriven och riktigt bra och inspirerande tips. En bok att återkomma till år efter år. Perfekt att bläddra i inför julhelgerna för att få igång rätt stämning.

Massa fina tips! Anna H, 15 november 2021
Tycker mycket om den, massa härliga tips från smygstarten i november fram till juldagarna. Boken är vacker och man blir väldigt inspirerad!

Värd varenda krona! Anonym, 3 november 2021
6 av 5 stjärnor! Supertrevlig bok med många bra o lättgjorda tips! Vackra bilder höjer betyget ytterligare. Älskar ordet Novent i boken.

Mys och Inspiration Jeanette, 3 november 2021
Fastnade fullständigt och läste från pärm till pärm. Det blir både några nya grejor på julbordet (som redan är välfyllt) och lite nya tips på julpyssel som passar även de minsta.

Wow med stort W Emmelie R, 1 november 2021
En så inspirerande bok om den absoluta favorit högtiden. Längtar redan att få börja pynta, baka och allt som hör julen till. Tusen tack.

Jul på steroider – allt hem till dig! Alexandra G, 1 november 2021
Har länge följt Helena och alla hennes fina tips på instagram – och många tycker nog att kanske det räcker med tips därifrån- varför köpa en bok- men jag gjorde det i detta fall och jag är verkligen så imponerad nu när jag har boken i min hand. Den är verkligen sprängfylld med fint pyssel, recept, vackra och stämningsfulla bilder förslag på vad man göra varje dag (i kalenderform Nov/Dec) om man vill pyssla/baka/laga sig fram till en stämningsfull jul ( men utan att det ska kännas för överväldigande)¿Jag råder alla att köpa denna fina bok- jag har en känsla det kommer bli en bok att återvända till år efter år och säkerligen kommer skapa många fina stunder för mig och mina barn. Eller varför inte köpa en extra att ge bort som en uppskattad klapp? Tack verkligen Helena! Och God Jul ❤️

 

DET ÄR JAG SOM SKA TACKA!!!! Blir alldeles rörd och tårögd här hemma nu igen.

Du kan beställa boken på Bokus och Adlbris men sedan har jag en liten laddning av första upplagan här hemma som jag tänkte sälja och med det även signera dem. Om det finns intresse av det får du gärna skicka ett mejl till mig på helena.lyth@gmail.com så ska jag ordan det. Inga signeringar eller träffar är planerade för året så detta kan vara sista chansen.

Så, det var min lilla bokmässa. Kanske jag kan få vara med nångång i framtiden på riktigt…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.