Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 maj, 2023

Motljus med smutsiga fönster men vackra blommor – allt jämnar ut sig

Jag gick ner i vardagsrummet och blev bländad av kvällssolen. Äntligen har de ljusa kvällarna kommit och vår stora funkisfönster gör sitt rätt jobb. Nu flödar ljuset in. Äntligen.

I motljuset så ser man tydligt hur jag INTE putsat fönstren på länge. Oh så himla jobbigt. Men sen så ser jag istället de vackra vinröda bladen från palettbladet och guldet i forsythiagrrenen jag plockat in från trädgården. Då såg jag inte smutsen längre och stannade vid den tanken. Det gäller att välja glädje har man ju hört ha ha.

Jag önskar dig en fin och förhoppningsvis en solig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.