Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 februari, 2024

Jag har blivit poddare! Din nya favoritpodd väntar på dig

Jag och min kära vän och kollega Hanna Östberg har skapat en podd. Än så länge heter den Hanna & Helena men vi ser nog att den ska ha ett lite mer talande namn. Om du har några förslag tar vi gärna emot det.

Vi båda jobbar med sociala medier (du följer väl Hanna på instagram: @hannasanglar och jag finns på @helenalyth.se men det kände du nog till.) och gjort det ett bra tag nu så vi kan nästan kalla oss rutinerade. För att skapa något nytt och testa nya vägar så började vi prata om att skapa en podd tillsammans. Dels av den anledningen jag nämnde men även att när vi ses så har vi så otroligt mycket att prata om. Vi äskar inredning, färg, design, dukade bord, familjeliv, middagar, baka… ja allt det där du vet att jag älskar, älskar även Hanna. Så då slängde vi oss ner i Hannas soffa, ställde fram två mikrofoner och tryckte på REC. Så var vår podd född.

Klicka här nedan och lyssna på första avsnittet. Det är precis som vi är; en blandning av allt möjligt med en himla energi. Jag hoppas du ska gilla det du hör och sedan följer med oss varje vecka.

Vi startade ett konto på Instagram: @hannaohelena som du gärna får följa så får du reda på alla uppdateringar och ta del av material.

Och om du önskar att vi ska prata om ett ämne du behöver hjälp med, inspiration till eller höra hur vi skulle göra så får du mer än gärna höra av dig via alla möjliga plattformar med din fråga eller önskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.