Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 november, 2018

Jag & funkisvillan är med i senaste Plaza Interiör

Så kul att äntligen få se resultatet! I senaste numret av Plaza Interiör är det en intervju med mig och reportage om vår älskade funkisvilla. Och så då en hel del om det som rubriken på reportaget säger: min koppling till funkis och dessa ljuvliga k-märkta funkiskåkar vårt område är fyllt med. En historia som går ända tillbaka till min morfar och 1937… Vill du läsa får du greppa närmsta nummer i tidningskiosken.

Det som är så roligt att få se vårt hem så här, i tidningen, är att se det genom någon annans ögon. Fotograf Sofi Sykfont och stylist/reporter Camilla Julner har tagit sig an rummen på ett annat sätt, i andra vinklar, än vad jag brukligt fotografera.

Och här blir det lite meta! Tidningen fotograferad på matbordet med Morris-duken som syns på bilden av matsalen. (och btw – älsk på vaxduk!!! Småbarnsfamiljernas okrönta hjältinna)

Och detta var i slutet av september i den där sommaren som aldrig ville ta slut. Solen brukar alltid flöda in här och så klart även denna dag. Inte alltid det lättaste att fotografera i.

Och så då lilla jag i det soliga köket. Långt från det novembermörker som nu konstant råder där.

Och visst vill du se lite behind the scenes???

Inte lika stylish som i tidningen… Ja, lite så här brukar nog hemmet se ut även till vardags när jag håller på med mina plåtningar. Önskar att det var som i tidningen för jämnan, ha ha!

Stort tack till Sofi och Camilla. Så kul att ha er hos mig och få babbla mig blå om funkis utan att nån sa stopp, ha ha!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.