Så får du krasse till påskaftons bordsdukning

Jag visade ett påskbord från förr på Instagram och fick frågor om hur man kan tajma krasse i äggskal till påskafton. Då kommer tidsplanen här, bara att följa:

21/3 Lägg bomull i rena äggskal, häll på vatten så det blir genomblött men inte badar, strö över krassefrön. Täck med plastfolie och ställ ljust.

22/3 Lyft på folie, häll på vatten försiktigt så inte fröna far runt. Täck igen med folie.

23/4 Fröna har börjat goa in sig i vätska. Håll fuktiga under folie.

24/4 De börjar grodda sig. Håll fuktiga under folie.

25-29/3 Håll fuktiga. Ta bort plasten när det är bra med gröna blad och de får höjd.

30/3 Glad påsk. Ställ fram i dukningen ihop med liten sax.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x