Följ mig:
Hemma hos mig Påsk

Påskdekorationer på mitt sätt

23 mars, 2016

Som jag skrev här om dagen går mina påskdekorationer i år i rätt dova toner och mer åt det naturliga. Tidigare har jag satsat på pasteller och förra året vardet blått, blått blått. Men nu, som sagt, blir det lite mer tillbaka hållet och nedtonat. Kan det ha att göra med att påsken ligger tidigt i år? Att våren och grönskan inte riktigt tagit fart?

Det här lilla äggformade växthuset får piffa till ett påskstilleben med två vita stående stenägg och ett litet liggande.

Den lilla sticklingen av elefantöra växer och frodas där inne. Ger hopp om grönskande vår.

På skåpet i matdelen får ett annat ägg, ett urblåst gåsägg, ge lite påskfeeling ihop med riset fyllt med pappersfjädrar och ytterligare ett elefantöra.

Får se hur påsken kommer arta sig vidare. Kan tänka mig att det nog kommer smyga in lite mer färg ändå. Körsbärsbloms-rosa känns lockande och passande matchning.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close