Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 juni, 2024

Båtluff i Grekland, Cycladerna på en minut

Jag har sagt det förut men i år blir sommarens stora grej att vi båtluffar i Grekland igen. Och som jag längtar. Jag har drömt ända sedan 2018 då vi var på vår senaste resa. Hade inte en pandemi dykt upp så hade vi nog åkt de åren men nu är vi här och det kommer bli toppen.

Jag gjorde ju filmer från alla våra stopp och öar samt Aten från förra resan och de kan du se HÄR. Men nu lever vi ju i en värld där inget får ta längre än en minut så jag har gjort en otroligt komprimerad film. Men känslan finns där ändå.

De två vanligaste frågorna jag får är: bokar ni allt hemifrån innan och vilka öar åker ni till? Här kommer svaren:

Ja vi bokar allt innan och det är lite av ett lappande och lagande då det inte är synkat i någon app eller bokningssida. Men det är en del av hela grejen.

Och vi väljer ögruppen Cycladerna för det är de öar jag kan bäst och sedan är jag så svag för just de här öarna med vita hus och blå dörrar samt fönster. Sedan är det en ögrupp där öarna ligger nära så man kan hinna många på sin resa.

Nu ser jag så fram emot att göra denna resa med barnen som ju växt 6 år! Blir något annat det men ändå samma sköna lugna semester som jag så innerligt längtar efter.

Comments (1)

  • Karin Kielland Evensen

    Antiparos är min favorit! Det var några år sedan..ingen buss där då!
    Hur tog ni er dit..litt fix med båter som icke går pga vind.. inrikes flyg från Athen?. Hvet ni 😅vem Vagelis och Sophia är( välden är liten😅☺️)
    Hälsa Morten från norska Karin 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.