Växtgardinen vilar i dagbädden så länge…

Jag berättade att jag satte igång en liten renovering, eller make over snarare då det inte är något som måste renoveras i den rätta bemärkelsen. En trävägg i matsalen är nu på plats men inga hyllor, jag ska visa när det är klart för nu är det mest en sorglig scen…

Men för att detta då skulle bli görbart fick den 12 meter långa växtgardinen flytta. Det var en manöver som krävde tre personer. Jisses vad lång den har blivit.

Och innan den nu kommer på plats vid nya fönstret inne i vardagsrummet så ligger den fint i dagebädden och slappar. Och faktiskt; den blommar. Är inte det jättemärkligt? Den blommar kanske vart annat år och så väljer den det just nu?! Kanske den kände på sig att det var nåt i görningen?

Det var en matig kväll, på riktigt!, igår och idag är det spridda skurar av aktiviteter. Konfauppstart för en, fotbollscup för en, jobb för mig då min utrustning som sagt blev bortförd i veckan och ska komma idag- Men sedan ska jag få min födelsedagspresent av kära vänner. Vi ska ha en helkväll och se Dreamgirls. SÅ KUL!

Ja det blir vår lördag det. Men först långsam frukost och Melodikrysset.

Önskar dig en fin lördag.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
Maria
1 dag sedan

Ett härligt år du haft och har! Med resor och firande. Vilka minnen som skapats och skapas.

Trevlig kväll!

PS
Min har inte blommat på många år. Inte sen den flyttade från vårt förra hem för 12 år sedan.

Du kanske också gillar...

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x