Enklaste tårtan till halloween. Busenkelt!

Att bjuda på en tårta till halloween utan krångel – det fixar du snabbt. Ja och busenkelt är det också. För du vet att jag älskar genvägar och här kommer en sådan till ditt läskiga firande den 31.a oktober. Det finns mycket skoj att baka och laga men om nu tiden är knapp så kan det här tipset vara för dig, spöklikt snabbt fixar du tårtkalaset!

Det är så kul att med enkla medel göra något passande för säsong och högtid. Det finns alltid ett sätt att liksom anpassa. Med frusen tårta gjorde jag i våras små påsksnittar kan man kalla dem. Alltid kul att utmana fantasin och sn kreativitet.

Enklaste tårtan till halloween. Busenkelt!

Vad som behövs:
Färdig fryst kaka eller tårta
Grädde
Mörk bakchoklad

Gör så här: Smält choklad i vattenbad. Lägg ut ett bakplåtspapper på bänken och droppa där med hjälp av små skedar smält choklad till små runda ögon och avlånga munnar. Gör så många du behöver och lägg plant i kylskåpet några minuter.

Plocka fram kakan eller tårtan som ska dekoreras. Vispa grädde och klicka ut med två små skedar på tårtan en liten hög. Bred med en sked ut så det blir till spöken. Gör så många du önskar och får plats med.

Ta ut chokladen från kylskåpet och placera som ögon och mun. Servera.

Mina spöken ser mer överraskade ut än läskiga ha ha. Men med lite arg-sneda ögon så får du till mer skrämmande väsen.

Sedan så är det där runt om så klart också det som sätter stämningen. Barnens gamla leksaksspindel har hamnat i min halloweenlåda. Åker jämt fram så här års.

Och den grädde som blev över får så klart serveras vid sidan av för man vill ju alltid ha mycket grädde eller hur??!

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x