Följ mig:
Trender | Inspiration

Möbelmässan, framtiden är rosa!

7 februari, 2013

Stockholm Design Week är i full gång runt om i staden och i Älvsjö är det möbelmässa: Stockholm Furniture & Light Fair. Det är världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och ljusdesign, med inredning för både privata hem och offentlig miljö. Nu i veckan har det varit för fackfolk men på lördag är det för alla så har du vägarna förbi stan tycker jag absolut att du ska ta dig dit.

Det är verkligen inspirerande att gå runt bland de olika montrarna och spana in hur designers vill att det ska se ut i våra hem. Det har viskats om att pasteller är på väg tillbaka. Och det gör det med besked. Dessa färger påminner mig starkt om en volangkjol med mycket rosa, aprikos och korall jag hade på sommaravslutningen i nian. Men inget ont i det. Jag gillar det. Kanske för att jag längtar efter våren? Eller är det att vi fått en ny liten prinsessa som inspirerade formgivarna förra året?

Matcha blekrosa, korall, ljusblå, aprikos, ljusgrönt med ljust, obehandlat trä så är du helt rätt. Och vill du göra det lite tuffare och rockigare adderar du på guld eller mässing.

Jag är mycket förtjust i detta men har än så länge mycket svårt att applicera det i mitt hem. Får skifta ut några kuddfodral – det är en bra början.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Jessica 7 februari, 2013 at 14:34

    hehehehe, jag ligger ju alltid lite före min tid så rosa är ju såklart ALLTID på tapeten här… 😉

    Men asså (för att citera diverse ungdomar) de där lamporna är ju TO DIE FOR! Jag behöver ett lass av dem till mitt hem!

  • Lämna en kommentar

    Close