Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 september, 2018

Vägghyllan uppsatt i mitt arbetsrum/hemmakontor

Förvaring är ju A och O i arbetsrum/hemmakontor och jag har sedan väldigt länge vetat att jag ville ha vägghyllor på kortsidan av mitt arbetsbord. Bara att det tog något år att få upp behöver vi inte prata om… Slow inredning och allt det där…

Och nu så, nu i helgen kom de upp!

Oljade konsoller och hyllplan i ek. Inga konstigheter och inte någon dyrgrip, bara väldigt snyggt och smidigt då man kan anpassa helt efter sitt behov.

Då det är mycket trä i inredningen i detta rum passade det så bra med ek samt att det är så fint med det varma trät mot den blå väggen.

3 hyllplan och 6 konsoller blev det och en kroklist.

Kroklisten fyndade jag för en 10.a på en loppis i Skåne för 3 år sedan. Visste att den skulle komma till nytta nån gång. Bara inte när eller var.

Kan tänka mig att det kommer hänga både det ena och andra där.

Just nu en påse med alla mina papperstejper, saxar och håltång.

Det är kul att inreda en öppen hylla. Det ska främst vara en hylla för förvaring och i mitt fall mycket material till eget skapande men även blir ju hyllan som en inredningsdetalj. Där hyllplanen fylls med vackra ting som ger själ till rummet.

Korgar, askar och lådor för mycket av mina grejer. Och jag har grejer, det kan jag lova. Mycket av sakerna sväljs i mina IVAR-skåp på motsatt sida. De skåpen har stängda dörrar och där inne är det kaos. Precis så som det ska vara i skåp, eller hur?!

Nu skulle jag säga att mitt arbetsrum är klart! Tänkte göra ett inlägg med start till mål. Kanske kan vara kul?

Alla saker jag behöver till mitt hemmakontor finns nu och kommit på plats. Nu ska jag nog snarare sortera ut saker. Har lite väl mycket grejer. Men det för bli annan gång. Annat år…

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.