God morgon! Solen strålar och det är ännu en ledig dag, kan det bli bättre? Ja, ett färdiguppackat hem kanske…
Det har ätits godis på längden och tvären under denna påsk. Barnen får vanligtvis några bitar på lördagarna och är helt fine med det. Nu är de i extas efter att ha fått enorma, välfyllda ägg och inte bara på lördagen utan ända sedan i torsdags. Nu blir det avtändning!
Våra barn gillar frukt och det försöker vi uppmuntra. Bästa sättet att få dem att äta lite mer är att ta med dem i matlagningen så i arla morgonstund ordande jag barnarbete i köket. Med varsin slö kniv och slö frukt skars (läs mosades) det fruktsallad.
Vattenmelon, äpple, päron, vindruvor, grapefrukt, banan och lite russin satte fart på dagen. Jag äter ihop med hackade mandlar och fil.
Idag ska det monteras bokhyllor och tas en glamourös vända till återvinningsstationen. Hoppas ni får en fin ledig måndag.
Mysigt! Att laga mat och baka tillsammans är en av mina favoritsysslor med barnen. 🙂