Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 maj, 2013

Bukett med pioner, en bukett att fira

Pioner och förgätmigej, där har du mina favoritblommor.

Just nu är det piontider och blomstånden på stans torg bågnar av dessa vackra och maffiga blommor. Vill fylla famnen full och sätta i alla rum hemma. Kanske borde ha en egen bukett på jobbet för att pigga upp?

Just rejält uppiggad (och överraskad) blev jag när maken kom hem med en underbart vacker bukett till mig. Vi firade lite och vad kan då passa bättre än en bukett? Nu står den här och matchar den rosa vaxduken på ett nästan läskigt bra sätt! TACK!

När vi bodde i stan var jag bra på att köpa hem färska blommor och buketter. Nu, efter flytten, är det sämre. Får bli bättre på att ta hem torsdagsbuketten. Eller bättre upp; plocka in från trädgården. Längtar efter syrenerna som bara om nån dag kommer slå ut. Då kommer det dofta skolavslutning i hela hemmet.

Hoppas ni har haft en fin helg så här långt. Fortsatt fin söndag på er!

Comments (3)

 • Camilla/Stilitiden.se

  Så fina, riktig Kinfolk-bukett, sådär spontant-direkt-från-vår-lummiga-trädgård-känslan;-)

  Ha en fin dag!
  Camilla/Stlitiden

  • Helena - amelia.se

   Åh vad härligt det låter – “direkt från vår lummig trädgård”. Hoppas och önskar att vår lilla plätt kan ge något sådant 🙂

   Det samma till dig!! 🙂

   • Camilla/Stilitiden.se

    Absolut, det tror jag. Så fint 40-talshus ni har, så ligger det säkert många skatter där redan som väntar att poppa upp:) I vårt 50-talshus finns det redan en väl genomtänkt gammal trädgård på baksidan, men framsidan är fritt fram att tänka om. Men vi vill bygga på tidsandan, som jag förstår du också tänker kring ert nya fina gamla hus. Jag älskar också Byggfabriken och deras inspirationsbilder, man blir helt toklycklig. Det är en så rolig resa ni har framför er, hoppas du visar lite detaljer framöver!

    Ha det gott nu, här i väst lyser solen, hoppas hos er med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.