Följ mig:
Restaurang- & cafébesök Utan kategori

Frulle hos Rickes. Översättning: Frukost på Riche

3 juli, 2013

Jag önskar att jag hade mer tid till mina vänner. För att råda bot på detta har jag nu anammat ”frukost på stan” som träffplats. Perfekt då jag är morgonpigg. Vännerna släpar sig upp och det är jag tacksam över. Det är nåt väldigt härligt att sätta sig på caféer, hotell och restauranger och äta frukost. Lite lugnare, lite tystare. Mer möjlighet till samtal än på lunchen tex.

Finns många bra ställen och ett av de senaste tillskotten, vad det gäller frukost, är Riche. Detta legendariska ställe som varje kväll pulserar och andas storstad. Jag hade inte varit där på frulle än och blev överraskad. Kände knappt igen mig, det var som ett helt annat ställe. I vanliga fall så är det ALLTID fullt av folk, hög volym och tempo. Nu var det tyst och luftigt.

Det var kanske lite stelt bland borden då de flesta gästerna var businessmän men frukosten var oklanderlig. Om än dyr. Tyckte nog att resten av arbetsdagen hade en liten guldkant efter denna start.

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Tess 6 juli, 2013 at 21:41

  Älskar frulle på Riche! Brukar beställa den mackan med juice och kaffe på bilden! Grymt!

  • Svara Helena - amelia.se 10 juli, 2013 at 15:46

   Smarrigt värre! Får ha ögonen med nästa gång så jag ska leta efter dig! 🙂

  Lämna en kommentar

  Close