Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 juni, 2013

Gamla lyan är med i nya amelia!

Ett litet reportage från vårt gamla hem är med i nya amelia. Där får ni en liten glimt av det vardagsrum vi levde i då. Otroligt roligt att se sitt hem genom andras ögon. Man blir ju rätt hemmablind, eller hur?!

Reportaget gjordes i januari och skulle nån vilja göra ett hembesök hos oss nu i villan skulle de nog bli besvikna. Samma möbler men rummet har ännu inte satt sig. Tavlor och det där sista piffet återstår. Men å vad vi älskar vårt nya vardagsrum! Större yta att leka och vara på och ljuset, det underbara ljuset, från fönstren.

För övrigt vill jag rekommendera nya tidningen. Bla jätteläckra sommarrecept som får mig att längta till midsommar och semester.

Follow on Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.