Följ mig:
Blommor & Växter Kalas & Dukning Midsommar Utan kategori

Midsommardukning med enkla midsommarblommor

20 juni, 2013

Vill du skapa midsommarstämning och/eller en midsommardukning i en snabb handvändning så köper du några enkla blommor på väg hem idag. Jag köpte en kruka blåklint och en kruka magritter i blomsterbutiken på hörnet (45:-/var). Knipsade av några grenar av varje och satte ihop med blommor från trädgården och vägkanten; daggkåpa, midsommarblomma och hundkex, i några vattenglas. Fina att ha i grupp tillsammans eller att sprida ut på ett bord.

Mer behövs egentligen inte men om du har några blågula-sverigeband från nån student eller födelsedag liggande så kan du alltid knyta det runt en servett så har du redan klivit upp ett steg i pysselskalan.

Glöm nu inte att njuta av den ljusa sommarkvällen och ha en riktigt härlig midsommar!!!

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Sofia - hildashem.se 20 juni, 2013 at 16:31

  Så vackert! Jag behöver inte köpa några blommor på vägen hem, jag går bara ut på ängen 2 meter utanför staketet och hämtar 🙂

  Jag önskar dig en underbar midsommarhelg!
  Stor kram
  Sofia

  http://www.hildashem.se

 • Lämna en kommentar

  Close