Följ mig:
Jul

Nu är det jul igen!

5 september, 2013

Ja, i alla fall är det pressvisningarnas tid för julen 2013. Helt galet egentligen men lite mysigt är det att låta tankarna vandra mot mysiga kvällar med tända ljus och pepparkakor.

Igår var jag på ICAs pressvisning för julen 2013 och det var bland de största kontraster jag varit med om. Tog en promenad på lunchen längs med Söder Mälarstrand under en underbar sensommarsol. En annars vältrafikerad led var helt tom. Det får jag tacka Obama för (60% av de bilåkande Stockholmarna hade lämnat sitt fordon hemma). Båtarna längs med kajen guppade och Riddarfjärden glimrade. Då såg jag julgranar, tomtar och marschaller på andra sidan gatan. Skulle jag verkligen in där när nu solen bjöd på sig?

Men vilken underbar lunch jag fick. Jul i kubik med fantastiska dofter och smaker. Mycket intressant att höra vad analytiker hade sett för trender för vår svenska jul 2013. Återkommer med en full rapport och bilder. Behöver jag säga att jag blev inspirerad och att jag hade ett leende från öra till öra??

Idag är det pressträff med avslöjande om Blossas glöggsmak 2013. Tidigare år har Blossa varit rolig med teasers om vilken smak det är och haft nedräkning till avslöjandet. I år är de lite mer hemlighetsfulla. Inbjudan hade målats med Falu Rödfärg och den bild de släppt var ett tjärat hus från Dalarna, tror jag. Ja ha, vad kan man dra för gissningar på det? Glögg med smak av tjära?? Ja, det finns ju lapsangte – te med smak av tjära så why not? Häng kvar här så återkommer jag med nyheten! Hoppas även att de har en fin alkoholfri variant. Bebben i magen sätter liksom käppar i (h)julen…

Ni som följt mitt bloggande genom åren vet att jag började med en ytterst nischad blogg, nämligen julblogg. Först en egen och sedan här på amelia.se. Så julen är ett ämne jag brinner för. I år kommer det bloggas om julen, så klart, men inte fullt så nischad (galen?) som tidigare.

Här är den fina goodiebagen tomten lämnade efter sig igår. Det blir en god jul 2013, det känner jag redan!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Erica AKA Tomtens Dotter 5 september, 2013 at 09:06

  Åh jag kunde inte gå på Ica-visningen 🙁

  Men vi ses idag! Kram

 • Svara Britt 5 september, 2013 at 14:30

  Å ,vad jag blev avis på dej nu Så mysigt.

 • Svara Jessica 5 september, 2013 at 15:38

  Härligt!!! Kontraster är det verkligen. Nu har jag inte varit på presssvisning, men man julbloggar lite och sådär och så gör man det i sommarkläder med svalkande dryck och solglajjer på svajj…skumt, men gött! =)

 • Svara Tess 5 september, 2013 at 20:15

  Ohhh nu börjar det :))))). Så kul att julbloggarna har kommit igång här och där och jag litar på dig och vet att det kommer bli julmys här med :)))).

  http://Www.seenbytess.se

 • Lämna en kommentar

  Close