Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 oktober, 2013

40-årskalas vs 4-årskalas

Man märker när man är mitt i livet när man blir bjuden på både 40-årskalas och 4-årskalas. Idag får familjen dela på sig då vi har lyxen att bli dubbelinbjudna på nämnda födelsedagskalas.

Jag ska på 40-årskalaset då det är en av mina bästa, äldsta vänner som fyller. Han har den goda smaken att ha ett kalas på dagen (vilket pangväder för just detta!!) för då jag är lite ömklig och öm passar det mig utmärkt. Kvällarna har jag som mest ont. Just nu, as we speak, så pågår det en kamp mellan mig och garderoben. Vad sjuttsingen ska jag ha på mig. Jag har många läckra blåsor jag skulle vilja ha men ingen av dem rymmer två personer. Oj, oj, oj, nu är det bråttom!!

Resterande familjemedlemmar ska klä sig i piratutstyrsel och det är inte så svårt för de små då utklädningslådan till 75% består av just detta. Ska se om maken går och blir Kapten Krok…

Har ni lika fint väder som jag har utanför mitt fönster? Vindstilla, klarblå himmel, klar och hög luft och träd som skiftar i alla de färger. Hoppas ni har samma utsikt. Oavsett så önskar jag er alla en underbar höstlördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.