Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 april, 2016

Kom & träffa mig på IKEA Linköping 16/4

IKEA startar nu en kampanj på temat Hållbara ihop där hållbarhet och klimatmedvetenhet genom enkla lösningar ska belysas. Den 16/4 har alla IKEA-varuhus i vårt avlånga land olika aktiviteter med tips, överraskningar och föreläsningar. Och tänk – jag har fått den otroliga äran att få vara en av dessa föreläsare och jag kommer husera i Linköping.

Då mitt hjärta bultar för inredning och pyssel kommer mycket av det jag tänker tala om cirkulera runt detta. Och så ett stänk av hur man i ett stressat småbarnsliv kan få in hållbarhetstänk utan att gå av på mitten 😉

Jag skulle bli jätteglad om du kom! Alla IKEA FAMILY-medlemmar är välkomna och anmäler dig, det gör du HÄR. Hoppas vi ses!

Om det är så att du inte direkt har Linköping som närmsta tätort så tycker jag att du ska ta dig till ditt IKEA varuhus denna dag. Detta är ett ämne vi alla bör ta till oss. Håll bara ihop nu!

Porträttbild: Charlie Bennet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.