Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 april, 2014

I dag var Stockholm som vackrast

Jag har bara bott i Stockholm. Född, uppvuxen, pluggat och fortsatt så i denna stad. Kan den mycket väl och älskar den i alla årstider.

Men i bland är det som om staden är ny och jag är turist. Den slår mig med häpnad. I dag blev det en sådan dag. Hade ärenden på stan och passade på att besöka alla favoritbutiker. Passade även på att ta en favoritlunch i låda och sätta mig i Kungsträdgården. Jag, sonen i vagnen och hela Stockholm var där. Solen strålade och alla besökare strålade minst lika mycket. Gammal som ung, stockholmare som turist – alla bara gapade av den skönhet som Kungsträdgårdens körsbärsträd bjöd på. Aldrig sett så många smartphones användas vid ett å samma tillfälle…

Att det inte ens är maj-månad är svårt att tro. Den där fontänen lockade starkt att svalka sina fötter i faktiskt.

En lite selfie fick jag till. Och sonen är förundrad av allt det vackra i skyn.
Btw – imorgon ryker håret. Äntligen tid hos frissan!!

Här har det shoppats i tre av mina favvobutiker:
COS – alltid underbara kläder, alltid kapköp, alltid lycka
Panduro Hobby – mitt andra hem…
Myrorna – för det finns allting något för någon

Sa jag att det var vackert??

Och för att addera på den japanska känslan med de japanska körbärsträden njuter jag av favvomaten just nu – sashimi.

Vilken pangdag!! (töntigt ord, jag vet men det kändes så passande…) Sen var det hem och dagishämtning. Vi avslutade dagen i trädgården och med att leka med de roliga gubbar och spel jag fyndade på Myrorna. Som sagt; Pang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.