Följ mig:
Min dag Utan kategori

Frostigt, fartfyllt & vackert i pulkabacken

30 december, 2014

I går hade jag å barnen en vintrig dag i pulkabacken. När vi, efter en klädkamp med mycket tandagnisslan och viljor, kommit ut så blev jag helt hänförd av vad naturen lyckats åstadkomma under natten. Det var inte mycket snö men världen var ändå helt vit av frost. Allt hade ett vitt flor över sig och solen lös allt vad den orkade en iskall december dag.

Det var inge högtryck i backen direkt så jag och de två stora var själva. Behövdes inga ”se upp i backen”-varningar direkt. Lilleman sov så gott i vagnen. Frisk luft är det bäst sömnmedlet.

På väg hem gjordes ett tappert försök att göra snöänglar. Nja, det måste nog falla lite mer snö.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close