Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 juni, 2014

Mitt senaste köp till köket

Vi har ett rymligt och mycket funktionellt kök men jag har inte hittat en bra plats för grönsaker och frukt. Vi har mycket grönsaker har jag märkt och de har hamnat lite här och lite där. Det är ju ingen fara om man säger så men jag skulle vilja ha ETT ställe där de är.( Jag har en fäbless för att saker ska ha ett specifikt ställe. Kanske för att jag gillar att ha rena ytor och gillar att få bort så mycket som möjligt? Kanske ska söka för det…)

Har varit inne på att tillverka en långsmal hylla, ungefär som en butikshylla med sneda hyllplan. Det är för att det ska vara lätt att komma åt grönsakerna och för barnen att kunna ta en frukt när de vill.

Men att bygga en hylla just nu ligger inte högt i prioriteringsordningen med badrumsrenovering och småbarn. Då fick det bli en annan lösning. Jag har bestämt att ett rejält stort fat att ha på köksbordet är en bra idé. Där ska allt i frukt och grönt få vara, i alla fall det som inte måste vara i kylen.

Sökandet har pågått länge och hittade i går ett läckert fat på rean hos Zara Home. Det är riktigt stort och passar köksbordet både i stil och storlek. Går lätta att flytta bort när man behöver hela bordsytan.

Gillar du mina kopparlampor kan klicka här och se hur jag gjort.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.