Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 februari, 2019

Hallen ska göras om. Funkis all the way så klart!

Nu kör jag igång ett projekt som jag hoppas kommer göra mycket för huset. Ja, ingen stor renovering utan snarare en uppfräschning och personligt fix för att göra det mer till vårt.

Jag såg för ett tag sedan en gammal bild från förr på vår hall, denna nedan. Två saker slog mig; Vår hall är fin men ack så sliten och att bilden är två år gammal och jag redan innan det ville fräscha upp hallen men absolut inget har skett.

Dax nu! Väggarna är så slitna, gamla inaktiva sladdar och trasiga klinkerplattor är lite av det som retat mig länge. Sen är den lilla gästtoaletten är ett större projekt med rörbyte bla. För här snackar vi äkta 1940-tal, men det får vi ta senare.

I helgen var jag och lillkillen i stan för att köpa en vägghängd hallhylla och det blev ett besök på Byggfabriken. För mig som älskar funkis är ju den butiken som en godisaffär.

Fick med mig hyllan och lite mer smått å gott. Tex namnskylt vilket ju kan vara fint efter snart 6 år i huset… Slow inredning… just sayin… Och gillar du att det går långsamt ska du kolla in Anna María som också tar det hela med ro, ha ha.

Så, nu finns en hallmöbel och nu ska jag bara fundera på vad som ska hända på väggarna? Tapet, färg eller panel? Det fina elementskyddet samt det underbara kasettaket måste fortfarande få ta plats så något som kompletterar dem tänker jag. Den som hänger me’ för se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.