Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 november, 2014

Födelsedagshelg för storliten & miniliten

Knappt har det sista spöket sagt sitt “bus eller godis?” innan alla halloweendekorationer tagits ner för att bytas ut mot födelsedagstårta och ballonger.

Idag fyller vår lille och otroligt glade kille ett år!! Att ett år kan gå så fort är skrämmande. Det var väl häromveckan som vi kom från BB? och var det inte i förrgår vi bytte från liggvagn till sittdel? och var det inte för nån timma sedan vi möblerade om för att han började dra ner allt?? Hjälp, mitt ömma modershjärta hänger inte med.

Äh, bit i hop nu och gläds åt denna tuffa och pigga krabat som tar stormsteg in i livet.

Att komma och överraska en ettåring på sängen är ju bara att glömma. Far och storebror fick ordna överraskning i köket med ballonger, serpentiner och den traditionella smörgåstårtan. Tror banne mig att lillkillen såg att det var kalas för honom. Han studsade i sin stol.

 

I morgon är det släktkalas och då är det även dottern som ska firas för hon fyller år på måndag. Då tar vi fram födelsedagsbrickan igen och gör en ny smörgåstårta. Kommer bli kärvigt detta varje år. Halloween i samma veva som två födelsedagar. Mer kalas åt familjen Lyth!!

På måndag är det kalas för dotterns förskolekompisar. Det är det som jag nu lägger hela min pysselsjäl på. Återkommer med bilder på det inom kort.

Ha nu en fin Alla helgona-helg. Tänder ett ljus och tänker på dem som inte finns hos oss längre.
Kram på er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.